Αναγνώστες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το καλοκαίρι δεν έχει ακόμη τελειώσει. Σίγουρα πολλοί απο εσάς κάνατε τις βόλτες σας, με ένα ποδήλατο. Ας σας  δώσουμε λοιπόν μερικές ιδέες για .....  νέα ποδήλατα.



Ονομάζεται cyclesol και η οροφή του είναι ηλιακό πάνελ, ώστε να τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια ο ηλεκτροκινητήρας του. Εχει την δυνατότητα -για βοηθητικές ρόδες αν θέλετε-, στο πίσω μέρος του (ντροπή δεν είναι), και το τιμόνι του, είναι δεξιά και αριστερά από την θέση που κάθεστε σε σχήμα λαβής.






Donut, είναι το όνομά του.Αν και στην αρχή σου φαίνεται λίγο περίεργο, μόλις το ξανακοιτάξεις, αρχίζεις να αλλάζεις γνώμη. Σχεδιάστηκε ώστε να μπορεί εύκολα να διπλωθεί μέσα σε ένα κυκλικό πλαίσιο με τέτοιο τρόπο, ώστε κανένα μέρος του ποδηλάτου να μην προεξέχει έξω από το πλαίσιο. Αυτό το καθιστά εύκολο στο να το αποθηκεύεται ή να το μεταφέρεται ακόμη και στο τρένο.Το ποδήλατο είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα ρυθμιζόμενο καθ 'ύψος κάθισμα, και μπορεί να έχει και  GPS, music player και κυκλόμετρο. (Via Tuvie, Α 'Βραβείο Σχεδιασμού)



Inner city vehicle. Ενα ποδήλατο που σίγουρα θα ήθελε να το έχει κανείς στην θέση του αυτοκινήτου του μέσα στην πόλη. Τετραθέσιο παρακαλώ, προφύλαξη από ήλιο και βροχή και με καύσιμο κυψέλες υδρογόνου.Προχωρημένα πράγματα. Μόνο, που θα βρίσκουμε κυψέλες υδρογόνου εδώ στην Ελλάδα, θα είναι ένα μεγαλο ζήτημα ακόμη και στο μέλλον. Λέτε να φορολογείται ?




Cute case. Μονοθέσιο με σπαστή λαβή κατεύθυνσης. Συμπαγές, ηλεκτροκίνητο, αποθηκεύεται και μετακινείται εύκολα σε περιορισμένους χώρους. Χαρακτηριστικά που το κάνουν δημοφιλές. Μπορείτε να το μεταφέρετε λόγω της σπαστής λαβής σαν βαλίτσα ή και να το σύρετε πίσω σας σαν καροτσάκι. Βρες μπας και να το χρησιμοποιήσουμε ώστε να λύσουμε το κυκλοφοριακό ? 





Tharula. Το ηλεκτρικό ποδήλατο που σας θυμίζει παλαιότερες εποχές. Αυστηρά μονοθέσιο. Στην φωτογραφία που σας βάλαμε αν κάνετε ζουμ, θα δείτε και τον τρόπο λειτουργίας.Μικρή μπαταρία, στο κομμάτι κάτω από την σέλα, που δεν μπορεί να καλύψει πολλά χιλιόμετρα, σαν ηλεκτρικό ποδήλατο. Ευκολα όμως, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα Segway.








Urban bike.Τρεις ρόδες και όλα καλά μαζεμένα. Αναδιπλώμενο και συμπαγές. Μόλις το ανοίξετε και ανεβείτε πάνω, μην ψάχνετε να βρείτε τιμόνι. Ενα touchpad κάνει όλη την δουλειά για εσάς. Ηλεκτροκινητήρας καλών επιδόσεων και αντοχής.
Μας θυμίζει και λίγο μηχανάκι ,αλλά όπως και να έχει, είναι από τα πιο κατάλληλα για τις πράσινες μετακινήσεις μας.




Βρήκαμε μια πολύ μεγάλη γκάμα αντίστοιχων ποδηλάτων, που πραγματικά, θέλαμε να τα βάλουμε να τα δείτε όλα. Σας αναφέρουμε μερικά ονόματα για όποιον θέλει να κάνει ένα ταξίδι στο μέλλον. Έτσι, είδαμε ακόμη το Orbis , το RimLock που κλειδώνει μόνο του, το Di-cycleConcept που μπορεί να μετακινηθεί και στο νερό για να κάνετε βόλτα, το Α_o bike , το green shadow που παρακολουθεί πόσες θερμίδες χάνετε και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου